Badrumsrenovering Arboga

Välkommen till Aquadus. Vi är ett företag som erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör VVS och vi åtar oss alla typer av uppdrag inom detta område. En av de tjänster vi specialiserat oss på är badrumsrenoveringar. Behöver du en professionell partner för din badrumsrenovering i Arboga står vi redo att hjälpa dig.

Kontakta oss för en kostnadsfri offert!

Kontakta oss

Badrumsrenovering Arboga

Enligt branschens alla regler

Vi har lång erfarenhet och gedigen kunskap om hur en badrumsrenovering ska genomföras för att den ska vara hållbar och säker i framtiden - och givetvis så har vi också förmågan att utföra arbetet så att resultatet ligger i linje med dina förväntningar vad gäller det rent estetiska. Vi arbetar alltid nära våra kunder och utgår från dina behov, krav och önskemål. 

Vilket typ av badrum drömmer du om - och vilken budget har du att förhålla dig till? Vi arbetar tillsammans med dig fram en lösning för din badrumsrenovering i Arboga och ser till att just ditt badrum möter dina drömmar. Givetvis kan du som privatperson använda ditt Rot-avdrag när du väljer oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen! 

Badrumsrenovering Arboga - hjälp från start till mål 

Vi kan hjälpa dig som kund med en badrumsrenovering i en mindre skala - eller där du väljer oss hela vägen enligt modellen totalentreprenad. Det senare innebär att vi tar över ansvaret för hela projektet och att vi som företag ser till att exempelvis elektriker och snickare är på plats när deras respektive tjänster behövs. 

Vi har kapacitet att ta oss an projekt av en större skala och arbetar alltid effektivt och inom den tidsplan vi satt upp - och givetvis till det pris vi avtalat. Den stora fördelen med att välja totalentreprenad vid en badrumsrenovering i Arboga är att du får en säkerhet och trygghet på köpet. Arbetet sker effektivt och där vi bär hela ansvaret för att säkerställa kvalitet och ett fackmannamässigt utfört arbete - in i minsta detalj. 

Badrumsrenovering Arboga - vad drömmer du om? 

En badrumsrenovering är ett av de mest komplexa projekt som finns. Det handlar om en renovering som sker i en miljö där vatten och fukt är naturliga inslag och där minsta miss kan leda till enorma skador.

Vårt företag har utbildning och certifikat för arbete i våta rum och ser till att skapa hållbara, snygga resultat som ger dig som beställare ett badrum som möter både dina krav på estetik och på funktion. 

Hur ser dina drömmar ut? Vi sätter oss gärna ned och diskuterar allt från design vidare till val av material och arbetar fram en lösning som passar dig. Vi gör verklighet av dina drömmar! 

Säkra arbeten och goda referenser 

Väljer du oss för din badrumsrenovering i Arboga så får du en garanti på arbetet och en partner som alltid sätter dina behov i främsta rummet. Idag ser man att många försäkringsbolag har börjat ställa krav i samband med att exempelvis fukt- och vattenskador anmäls av privatpersoner. Detta som en direkt följd av att många av dessa är frukten av undermåliga arbeten i samband med renoveringar.

En badrumsrenovering är ett av de mest populära projekten i Sverige - men också det område där flest anmälda ärenden finns hos försäkringsbolag. Idag måste en renovering dokumenteras stegvis och utföras på ett fackmannamässigt sätt för att ersättning ska utgå om någonting skulle gå fel i framtiden. Anlitar du oss så garanteras du ett arbete som ligger i linje med de regler, normer och föreskrifter som finns för en badrumsrenovering. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? Vi sätter dig gärna i kontakt med några av våra nöjda kunder och låter dig få en bättre bild av oss. Våra referenser är viktiga för oss och ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta. Varje kund som rekommenderar oss till andra är också en nöjd och återkommande kund. Det är en trygghet för dig! 

ROT-avdrag

Glöm inte att du kan använda ROT-avdraget för din badrumsrenovering, vilket ger 30% rabatt på arbetskostnaden direkt på fakturan. 

Entreprenad

Vi tillhandahåller våra tjänster inom badrumsrenovering även i samband med större entreprenader och vid exempelvis stambyten, när badrummen ska återställas efter avslutat projekt.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!