Badrumsrenovering Eskilstuna

Välkommen till Aquadus! Vi erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör VVS och vi vänder oss till byggföretag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner i Eskilstuna. Behöver du professionell hjälp med en badrumsrenovering står vi redo att hjälpa dig med detta. 

Vi har lång vana, erfarenhet och utbildning för att ta oss an såväl större som mindre projekt och vi arbetar alltid i enlighet med de föreskrifter, byggnormer och regler som finns. Du kan räkna med ett rakt igenom fackmannamässigt jobb som sker inom den överenskomna tiden och till det avtalade priset. 

Kontakta oss

Badrumsrenovering Eskilstuna

Badrumsrenovering Eskilstuna - totalentreprenad 

I många fall vill privatpersoner genomföra en badrumsrenovering på egen hand och utan inblandning från professionella företag. En badrumsrenovering är ett komplext projekt - och det är viktigt att notera att man exempelvis inte får, enligt lag, dra el och utföra olika installationer utan behörighet. 

I andra fall vill man kanske ha hjälp i någon mån, men sköta lejonparten av renoveringen på egen hand. Vi kan anpassa oss efter dina önskemål och exempelvis hjälpa dig med allt som rör vatten och ventilation - men vi kan även ta hand om din badrumsrenovering i Eskilstuna från start till mål enligt totalentreprenad.

Fördelar med totalentreprenad vid badrumsrenovering 

Vi har lång vana av att sköta komplexa projekt och i att ta ansvar för renovering av badrum. Det ger dig en trygghet och en massa fördelar där exempelvis följande kan nämnas: 

  • Säkerhet. Att välja oss enligt totalentreprenad innebär att du väljer säkerhet. Vi tar över hela ansvaret och ser till att skapa en säker arbetsmiljö där samtliga vet exakt vad som ska göras och när det ska ske. Vårt team är vana vid att arbeta tillsammans och samtliga underleverantörer och partners som kan behöva plockas in kollas upp noggrant. 
  • Effektiva jobb. Totalentreprenad borgar för effektiva jobb utan en massa ledtider. Att som privatperson på egen hand försöka administrera arbetet kan innebära höga kostnader. Vad händer om en hantverkare blir sjuk eller inte dyker upp? 
  • Inom överenskommen tid och till avtalat pris. Att välja totalentreprenad för en badrumsrenovering i Eskilstuna innebär att du också väljer bort en massa negativa överraskningar. Vi ser till att hålla oss inom tidsplan och till avtalat pris. 

Badrumsrenovering Eskilstuna - fackmannamässigt utförda jobb

Vi arbetar alltid nära våra kunder och ser till att öppna för en rak och ärlig kommunikation. Du som beställare får en kontaktperson utsedd som håller dig ajour med hur allting fortlöper - och som står redo att svara på de frågor som du har. Genom god kommunikation kan missförstånd undvikas och projektet genomföras utan en massa onödiga omtag och väntetider. 

Vi arbetar alltid på ett fackmannamässigt sätt där målet är att lämna ett resultat som både är säkert, funktionellt, snyggt och hållbart. En badrumsrenovering innebär alltid vissa risker då vatten och fukt är naturliga inslag i miljön och där man därför också måste följa de regler, föreskrifter och normer som finns. 

Vi är certifierade för arbeten i våtrum och ser alltid till att dokumentera alla de steg som tas vid din badrumsrenovering i Eskilstuna. Om problem skulle uppstå i framtiden så har du också ett bevis att ge ditt försäkringsbolag om att allt skett i enlighet med de regler som finns. Det är en trygghet. Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. Välkommen! 

 

ROT-avdrag

Som privatperson kan du givetvis också använda dig av det förmånliga Rot-avdraget om du anlitar oss för din badrumsrenovering i Eskilstuna. Säg till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot - 30% av den totala kostnaden för arbetet - redan på fakturan.

Entreprenad

Vi erbjuder våra tjänster inom badrumsrenovering även i samband med större entreprenader och vid exempelvis stambyten då badrummen ska återställas efter avslutat projekt.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!