Badrumsrenovering Köping

Planerar du en badrumsrenovering i Köping? Vi är ett företag som specialiserat oss på detta område och som utöver detta även kan erbjuda vår professionella hjälp inom allt som rör VVS. 

Att ta hjälp med en badrumsrenovering är att välja en trygg och säker väg och där badrummet blir snyggt, funktionellt och hållbart. Vi kan hjälpa dig hela vägen från start till mål och och vara med dig från planeringen - ritningar, design, materialval - fram till slutbesiktningen. Vi har lång vana och samtliga anställda är certifierade och utbildade för arbeten i våtrum. 

Låter detta intressant? Kontakta oss genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan så återkopplar vi så snabbt som möjligt. Välkommen till Aquadus. 

Kontakta oss

Badrumsrenovering Köping

Totalentreprenad

Vårt företag erbjuder även totalentreprenad och kan, genom detta, ta över hela ansvaret för din badrumsrenovering i Köping. Givetvis kan du som privatperson även använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss. Säg till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot - 30% av den totala arbetskostnaden - redan på fakturan. 

Badrumsrenovering Köping - tips & råd

Att genomföra en badrumsrenovering innebär att man också måste planera från grunden. Det handlar om allt från att välja material vidare till att välja design - och att ordna med exempelvis elektriker, rörmokare och plattsättare. 

Det är ingen slump att många privatpersoner ser att budgeten spricker och att projektet tar betydligt längre tid än man räknat med. Man brukar säga att du kan multiplicera  den budget du satt upp och den tidsplan du räknat på med PI och att du då kommer att hamna ganska rätt ute. 

Fördelen med att direkt ta hjälp och i att anlita oss för din badrumsrenovering i Köping är att vi vet hur mycket saker och ting kostar och hur lång tid allting tar att genomföra. Vi kan hjälpa dig att göra smarta val som kostar mindre. I många fall kan man genom detta också komma betydligt billigare undan - utan att avkall behöver göras på vare sig kvalitet, funktion eller estetik. 

Badrumsrenovering Köping - fördelar med totalentreprenad

Att välja totalentreprenad i samband med en badrumsrenovering är att välja trygghet. Väljer du att på egen hand administrera arbetet och kontakta olika hantverkare så kan det i slutändan bli väldigt dyrt. 

Vad händer om arbetet drar ut på tiden och exempelvis elektrikern får vänta på att rörmokaren ska bli klar? Vad händer om någon blir sjuk? En sysslolös hantverkare är en dyr hantverkare. Dessutom så kan saker och ting falla mellan stolarna om många olika företag arbetar på samma arbetsplats. Ju mer kockar, desto sämre soppa. 

Väljer du oss enligt totalentreprenad så tar vi över hela ansvaret och ser till att skapa en trygg och säker arbetsmiljö där alla vet exakt vad som ska göras - och när det ska ske. Det ger ett effektivare projekt där ledtiden blir kortare och där alla tidskrävande flaskhalsar försvinner. Totalentreprenad ger effektiva jobb där kostnaden i slutändan blir lägre - och både trygghet och säkerhet blir högre. Du kan anlita oss, luta dig tillbaka och vara säker på att din badrumsrenovering i Köping utförs i enlighet med alla föreskrifter, normer och regler. Givetvis också med en komplett dokumentation av arbetet. 

Referenser - få en bättre bild av oss

Genom åren har vi utfört åtskilliga badrumsrenoveringar och med detta så har vi också en gedigen bank av nöjda kunder som rekommenderar oss vidare. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Vi kan även visa upp en massa före- och efterbilder för inspiration till ditt projekt. 

Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer och att få återkommande kunder. För att detta ska ske så krävs det professionella jobb till bra priser. Vi är stolta över att kunna erbjuda så pass många referenser för dig att kontakta - och vi hoppas givetvis också att du blir en av dessa i framtiden. Välkommen till Aquadus! 

ROT-avdrag

Kom ihåg att du kan utnyttja ROT-avdraget för badrumsrenoveringen, vilket ger dig 30% rabatt på arbetskostnaden direkt på fakturan.

Större uppdrag

Vi erbjuder våra badrumsrenoveringstjänster även vid större entreprenader och stambyten, när badrummen behöver återställas efter projektets slut.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!