Badrumsrenovering Nykvarn

Välkommen till Aquadus. Vi är en professionell firma i Nykvarn inom VVS som erbjuder våra tjänster till företag, fastighetsägare, BRF:er och privatpersoner. Oavsett storleken på uppdraget och oavsett vad det handlar om så kan du räkna med ett rakt igenom professionellt arbete och ett resultat av högsta kvalitet. 

Vi arbetar på ett fackmannamässigt sätt och dokumenterar alla steg i processen. Vi arbetar alltid till rimliga priser och inom den tid vi kommit överens om. Du som privatperson kan givetvis använda ditt ROT-avdrag vid exempelvis en badrumsrenovering i Nykvarn och genom detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden. 

Vi gör verklighet av drömmar. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret du hittar här på sidan. 

Kontakta oss

Badrumsrenovering i Nykvarn

Renovera badrummet

En badrumsrenovering i Nykvarn är ett av de områden vi specialiserat oss på. Väljer du oss för din renovering av badrummet så kan du lita på ett arbete som sker i enlighet med de regler, föreskrifter och normer som finns. Samtliga i vårt team har en adekvat utbildning och certifikat för arbete i våtrum. Vi arbetar kommunikativt och älskar utmaningar. Har du en vag idé om hur du vill att ditt framtida badrum ska se ut så hjälper vi dig gärna med att ta fram en färdig ritning. 

Badrumsrenovering Nykvarn - fördelar med professionell hjälp 

Det finns all anledning att överväga professionell hjälp i samband med att man som privatperson planerar att renovera sitt badrum. Dels så måste du ta hjälp av en elektriker för dragning av el och för olika installationer, men även i övrigt så finns det en massa risker. Att försäkringsbolag idag ställer höga krav på komplett dokumentation och på att en badrumsrenovering ska vara utförd på ett fackmannamässigt sätt, det säger en hel del. 

Badrummet är populärt att renovera, men konsekvenserna av misstag kan bli både dyra och ta lång tid att korrigera. Att välja professionell hjälp har därför många fördelar då arbetet dels sker effektivt, dels säkert och dels inom både budget och tidsram. 

Badrumsrenovering Nykvarn - totalentreprenad 

Vi erbjuder totalentreprenad i samband med en badrumsrenovering i Nykvarn. Det innebär att du som beställare tar ett steg tillbaka och att vi tar över hela ansvaret för projektet. Vi ser till att alla moment sker i rätt ordning och av rätt hantverkare. 

Totalentreprenad är en trygg lösning som borgar för kvalitet i varje led, för kortare ledtider och för att arbetet ska kunna ske effektivt och säkert. Vi har lång vana av att ta hand om badrumsrenoveringar från start till mål och samarbetar med andra underleverantörer då det behövs. Dessa är givetvis kontrollerade och lever upp till våra krav vad gäller kvalitet och standard. 


Badrumsrenovering Nykvarn - kontakta oss idag 

Vi arbetar alltid nära våra kunder. Det innebär att vi gärna är med redan vid planeringen och att vi - tillsammans med dig - kan titta närmare på olika alternativ vad gäller placering av dusch, toalett, badkar och handfat samt vilka färger och material som kommer att passa. Det leder ofta till bättre priser än vad våra kunder från början räknat med.

 Vår kunskap och expertis öppnar ofta nya dörrar som leder till lägre priser och ökad funktionalitet. Att arbeta nära kunden och med fokus på kommunikation är även en detalj som minimerar risken för missförstånd och misstag. Du får en kontaktperson utsedd som du kan kontakta när som helst och som håller dig ajour med hur din badrumsrenovering i Nykvarn fortlöper. 

Vi har genom åren genomfört en massa projekt och det innebär också att vi har en gedigen lista av referenser som du kan kontakta om du vill veta mer om oss och vårt företag. Vi erbjuder trygga, prisvärda lösningar och vi sätter alltid kunden i första rummet. Hur vill du ha ditt badrum? Kontakta oss redan idag så börjar vi arbetet! 

 

ROT-avdrag

Kom ihåg att du kan använda ROT-avdraget för din badrumsrenovering, vilket ger dig 30% rabatt på arbetskostnaden direkt på fakturan.

Större entreprenader

Vi erbjuder våra badrumsrenoveringstjänster även för större entreprenader och stambyten, när badrummen behöver återställas efter projektets avslut.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!