Badrumsrenovering Södertälje

Drömmer du om ett nytt badrum i Södertälje? Att badrummet står överst på listan över många privatpersoners drömprojekt råder det inga tvivel om. Ett snyggt och fräscht badrum kan definiera övriga bostaden - och idag blir badrummet också en viktig plats för att ladda batterierna och för att slappna av efter en tuff dag på jobbet. 

Genom att anlita oss så garanteras du ett kvalitetsjobb, utfört på ett fackmannamässigt sätt och med ett resultat som lever upp till dina krav, önskemål och visioner. Vi har lång vana av att renovera badrum och kan hjälpa dig oavsett storlek, material eller andra utmaningar. 

Att genomföra en badrumsrenovering i Södertälje som privatperson utan rätt utbildning kan resultera i ett dyrt misstag. Minsta misstag kan innebära en framtida fukt- eller mögelskada - eller än värre: en vattenskada. Tyvärr så är detta långt ifrån ovanligt att se och numera ställer också försäkringsbolag - med all rätt - höga krav på fackmannamässigt utförda jobb och komplett dokumentation i samband med en badrumsrenovering. Anställ istället oss för en garanterad välgjord renovering av ditt badrum som du kommer att kunna njuta av både när renovering är klar samt inför framtida försäljning av din bostad - då vår renovering kommer att höja värdet på din fastighet.

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag! 

Kontakta oss

Badrumsrenovering i Södertälje

Badrumsinredning Södertälje - planering är A och O 

Hur ser dina drömmars badrum ut - och vad är egentligen möjligt att göra med den yta du har tillgänglig? Att en badrumsplanering måste planeras är en avgörande detalj för både budget och för tidsplanen. 

Du måste ha klart för dig vilken layout som ska användas - toalettstol, dusch, badkar, skåp, duschvägg och så vidare - och vilka material som passar samt hur belysning och annat ska placeras. En badrumsrenovering i Södertälje ställer även höga krav på rätt lösning vad gäller ventilation. 

Som lekman kan allt detta vara svårt att få grepp om och inte sällan så hamnar man i en situation där kostnaderna rusar och där den tidsplan man satt upp spricker. Vi erbjuder hjälp även vid planeringen och kan agera bollplank för dina tankar, idéer och visioner. Det kan vara en livlina för dig sett till att vår erfarenhet och kunskap ger nya infallsvinklar som kan leda till både bättre funktion och lägre priser - utan att estetiken blir lidande. 

Totalentreprenad - vi tar över ansvaret

Ett bra alternativ i samband med en badrumsrenovering är att välja totalentreprenad. Vi erbjuder den lösningen och det innebär konkret att du som beställare lämnar över hela ansvaret för din badrumsrenovering i Södertälje i våra händer.

 Vi ser till att de steg som inkluderas tas i  rätt ordning och att rätt hantverkare är på plats då de behövs. Det innebär effektiva jobb, utan ledtider och där allting utförs utan en massa tidskrävande flaskhalsar. Totalentreprenad blir säkrare, tryggare och skapar en mindre risk för problem för dig som beställare. 

Väljer du själv att administrera och sköta projektet finns alltid en risk i att kostnaderna skenar. Hur gör du om någon blir sjuk eller om en elektriker tvingas vänta in en rörmokare? Den dyraste hantverkaren som finns är den som står sysslolös. Det problemet slipper du om du väljer oss. 

Badrumsrenovering Södertälje - goda referenser

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar? För oss är det en självklarhet att erbjuda dig en kontakt med våra referenser. Vi har massor av nöjda kunder som är beredda att ge oss tummen upp. En referens är ett kvitto på ett väl utfört jobb och det är givetvis en sak vi alltid eftersträvar. 

En nöjd kund är en återkommande kund - och det är exakt det vår verksamhet bygger på. Givetvis hoppas vi att även du blir en sådan i framtiden. Välkommen till Aquadus! 

ROT-avdrag

Som privatperson kan du också använda ditt ROT-avdrag och genom detta dra av 30% av den totala arbetskostnaden när du väljer oss för din badrumsrenovering i Södertälje. 

Entreprenad

Vi tillhandahåller våra badrumsrenoveringstjänster även för större entreprenader och vid stambyten, där badrummen behöver återställas till sitt ursprungliga skick efter projektets slutförande.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!