Badrumsrenovering Strängnäs

Drömmer du om ett nytt badrum i Strängnäs? Du är långt ifrån ensam. Badrummet är, tillsammans med köket, det vanligaste projektet som privatpersoner vill genomföra i sina hem - dels för att det höjer värdet på bostaden. Ett nytt, fräscht badrum sätter standard för övriga delar av hemmet och fyller dessutom en funktion i att erbjuda avslappning och rekreation efter en stressig dag på jobbet.

Vi är experter på att renovera badrum och har ett team där samtliga har en adekvat utbildning i bagaget - samt certifikat för arbete i våta rum. En badrumsrenovering i Strängnäs i vår regi sker alltid på ett fackmannamässigt, effektivt sätt - till rimliga priser och inom den överenskomna tiden. Som privatperson kan du dessutom använda ditt ROT-avdrag när du väljer oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. 

Vill du ha en enkel och smärtfri väg fram till dina drömmars badrum så står vi redo att hjälpa dig. Kontakta oss redan idag. Vi gör verklighet av drömmen - oavsett hur den ser ut. Välkommen till Aquadus! 

Kontakta oss

Badrumsrenovering i Södertälje

Badrumsrenovering Strängnäs - risker med projektet

Det finns inga lagliga hinder för dig att på egen hand ta dig an en badrumsrenovering i Strängnäs. Så länge du anlitar en behörig elektriker för dragning av el och en behörig installatör för exempelvis installation av golvvärme och tvättmaskin så är det upp till dig hur du vill gå vidare. Frågan är om du bör göra det? Det man ser idag är att allt fler ärenden gällande fukt, mögel och vattenskador anmäls hos försäkringsbolag och att den gemensamma nämnaren ofta ligger i att en privatperson renoverat på egen hand.

 Detta har också medfört att försäkringsbolag idag ställer höga krav på dokumentation och på att alla steg i en badrumsrenovering ska utföras på ett fackmannamässigt sätt. I och med att det handlar om ett rum där fukt och vatten är naturliga inslag så måste man ha kunskap, erfarenhet och rätt utbildning i bagaget. Riskerna är stora och konsekvenserna av ett misslyckande kan bli dyrköpta. 

Genom att anlita oss för din badrumsrenovering i Strängnäs så väljer du en trygg och säker väg - hela vägen från start till mål. 

Badrumsrenovering Strängnäs - från start till mål 

Vi arbetar alltid nära våra kunder - och vi älskar utmaningar. Hur vill du att ditt badrum ska se ut, och vad är egentligen möjligt att göra? Tillsammans med dig kan vi ta fram en planering där allt från layout, design, materialval, belysning och den viktiga frågan om ventilation inkluderas. 

Genom en god planering slipper man höga kostnader i projektet och man får en större chans att hålla både budget och tidsplan. Vi arbetar med dig, dina behov och dina visioner i centrum. 

Badrumsrenovering med totalentreprenad 

En stor fördel med att välja oss för din badrumsrenovering i Strängnäs är att du själv kan välja i vilken mån du behöver vår hjälp. Vi kan göra stötvisa insatser - men vi kan även, enligt totalentreprenad, ta oss an hela projektet och ta över ansvaret. En fördel med detta är att du slipper hålla på att kontakta en massa olika hantverkare och administrera arbetet. Vi ser till att rätt hantverkare är på plats när han behövs - och vi samarbetar endast med företag som har samma höga krav på kvalitet som vi själva har. 

Totalentreprenad ger dig en trygghet i att din renovering sker effektivt och enligt de föreskrifter, regler och normer som finns. Vi ser till att allt sköts på ett rakt igenom professionellt sätt. Låter det intressant? Kontakta oss så berättar vi mer! 

 

ROT-avdrag

Som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget och få 30% avdrag på den totala arbetskostnaden när du anlitar oss för din badrumsrenovering i Södertälje.

Entreprenad

Vi erbjuder våra badrumsrenoveringstjänster även för större entreprenader och stambyten, där badrummen ska återställas till sitt ursprungliga skick när projektet är avslutat.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!