Badrumsrenovering Västerås

Dags att renovera badrummet i Västerås? Vi står redo att hjälpa dig! Vårt företag är en komplett VVS-firma som erbjuder professionella lösningar för privatpersoner, företag, BRF:er och fastighetsägare. Vi har lång erfarenhet och samtliga anställda i vårt team har en gedigen utbildning och certifikat för att arbeta i våta rum. 

Väljer du oss för din badrumsrenovering i Västerås väljer du en trygg partner som sätter dig, dina önskemål och dina visioner i centrum - och en partner som är med på din resa från start till mål. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer och samarbeten. Vi ska vara ditt självklara val även i framtiden - och den firma du rekommenderar till andra som är i behov av en badrumsrenovering i Västerås. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte. Hur ser dina drömmars badrum ut?

Kontakta oss

badrumsrenovering i Västerås

Totalentreprenad - stora fördelar 

Vårt företag har hög kapacitet och vi kan ta oss an alla typer av badrumsrenoveringar - oavsett önskemål och oavsett storlek på rummet. Vi kan även erbjuda totalentreprenad och det är en trygghet för dig som kund. Totalentreprenad innebär att du kan ta ett steg tillbaka - och att vi tar ett steg framåt. 

Ansvaret för både arbetsmiljö och för arbetsgång lyfts över till oss och det blir vi som ser till att alla hantverkare är på plats när de behövs och att allting flyter på i den takt det ska. Vi har lång vana av att ta ansvaret och de företag vi samarbetar med har även samma syn på kvalitet som vi har. 

Vi hjälper dig från start till mål med din badrumsrenovering i Västerås och genom totalentreprenad får du ett tillika effektivt som prisvärt projekt - samt en säkerhet i att inga viktiga steg missats längs vägen. 

Badrumsrenovering Västerås - ett komplext projekt 

Det gäller att ha rätt utbildning och kompetens när man renoverar ett badrum. Anställ våra certifierade hantverkare på Aquadus för en väl utförd badrumsrenovering.
Att som privatperson utan utbildning eller erfarenhet ge sig in på att själv renovera sitt badrum kan bli ett dyrt misstag. Det handlar om en renovering som sker i ett rum där vatten och fukt är fasta inslag och där man genom detta också måste ha full koll på exempelvis ventilation och andra saker. Minsta miss kan innebära stora - och dyra - problem.

Att försäkringsbolag idag ställer höga krav på att det finns dokumentation och att en badrumsrenovering skett på ett fackmannamässigt sätt är talande. Idag renoverar många privatpersoner sina egna badrum - men på ett sätt som leder till fukt och vattenskador. Misstag kostar - och du kan inte räkna med någon ersättning från ditt försäkringsbolag om du gjort fel. 

Genom att anlita oss så garanteras du ett arbete som sker i enlighet med de föreskrifter, regler och normer som finns - och där allting dokumenteras. Givetvis också med en garanti på jobbet. 


Badrumsrenovering Västerås - nöjda kunder 

En badrumsrenovering kostar pengar och för att din investering ska kännas trygg så är det också viktigt att du känner ett förtroende för oss. Vi kan därför också sätta dig i kontakt med några av våra tidigare kunder och låta dem ge sin bild av oss och hur vi arbetar.

Referenser är viktiga och för oss handlar det om ett kvitto på att vi genomfört ett arbete av högsta kvalitet. För dig blir det en trygghet. Målet är att du i framtiden blir en av de nöjda kunder som vill rekommendera oss vidare till andra. 

Oavsett vilket typ av badrum du drömmer om så står vi redo att hjälpa dig. Vi arbetar med dig i centrum och ser till att just din dröm blir verklighet. Vill du ha ett modernt badrum, ett mer lantligt och mysigt sådant - eller ett i en stramare, skandinavisk design? Vi står redo att hjälpa dig!

ROT-avdrag

Som privatperson har du självklart möjlighet att utnyttja det förmånliga ROT-avdraget när du anlitar oss för din badrumsrenovering i Eskilstuna. Informera oss i förväg så drar vi av 30% av arbetskostnaden direkt på fakturan.

Entreprenad

Vi tillhandahåller våra tjänster inom badrumsrenovering även vid större entreprenader, såsom stambyten, där badrummen behöver återställas efter projektets slutförande.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!