Rörmokare & VVS Eskilstuna

Är du i behov av en professionell rörmokare i Eskilstuna? Vi erbjuder professionell hjälp för privatpersoner, fastighetsägare, BRF:er och företag och vi åtar oss både stora och planerade jobb samt akut hjälp vid akuta skador. 

Oavsett vad du behöver hjälp med kan du räkna med fackmannamässigt utförda jobb som sker effektivt och till rimliga priser. Som privatperson kan du dessutom använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss som rörmokare i Eskilstuna och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för det arbete vi lägger ner. Säg till i början så drar vi av beloppet motsvarande ROT redan på fakturan och sköter all administration med Skatteverket. 

Vårt företag har lång vana och samtliga anställda i vårt team har en adekvat utbildning och alla certifikat och behörigheter som behövs. Vi är det trygga valet inom VVS i Eskilstuna. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte.

Välkommen till Aquadus!

Kontakta oss

rörmokare som jobbar i Eskilstuna


Rörmokare Eskilstuna - exempel på tjänster 

Som rörmokare och som företag inom VVS i Eskilstuna så erbjuder vi kompletta lösningar där kundens behov alltid står i centrum. Vi är ett företag som alltid sätter dig som kund i första rummet och som ser till att hitta den optimala lösningen för dig och dina behov - inom den budget du har att förhålla dig till. 

Vi siktar på långsiktiga relationer och det innebär att vi ser till att varje uppdrag behandlas med samma seriositet och samma noggranna inställningen. Det innebär att vi också har en mängd referenser för dig att kontakta. En referens är ett kvitto på ett kvalitetsjobb och för dig är detta en trygghet. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med några av våra nöjda kunder. 

Här nedan följer ett axplock av de tjänster vi erbjuder som rörmokare i Eskilstuna och som du kan anlita oss för: 

Akut rörmokare. Att olyckor inte följer någon klocka blir extra tydligt då det handlar om vatten och avlopp. Ett rör kan gå sönder oavsett vilken tid på dygnet det handlar om. Det innebär också att man som privatperson måste få hjälp så snart som möjligt och vi står redo att rycka ut genom vår jour. Vi kan hjälpa dig när som helst och oavsett problem. Genom en snabb kontakt med oss så slipper du kostsamma konsekvenser. 

Problem med stopp i avlopp. Har du problem med att det sker regelbundna stopp i olika avlopp i ditt hem? Vi kan hjälpa dig med detta och genom att exempelvis genomföra en stamspolning så kan vi också få bort de saker som orsakar stopp. En stamspolning innebär att vi går in med högt tryck och hett vatten och spolar stammarna rena från smuts - hår, tvålrester, fett och annat - som fastnat. Det innebär också att dina stammar får en längre livslängd. Vi skulle definitivt säga att regelbunden stamspolning är en väsentlig del av underhållet - oavsett om det handlar om en villa eller en fastighet. 

Rörinspektion. Hur många dina stammar - egentligen? Genom att anlita oss för en rörinspektion så ges du svar på den frågan och kan vidta åtgärder i god tid innan akuta problem uppstår. En rörinspektion innebär att vi går in med slangar - där kameror är fästa - och dokumenterar alla eventuella skador, problem och brister, samtidigt som vi också ger dig en lista över förslag på åtgärder. Även detta är en väsentlig del av underhållet och något som kan spara dig enorma summor. 

VVS Eskilstuna - kompletta tjänster inom VVS 

Vi erbjuder kompletta lösningar inom allt som rör VVS i Eskilstuna och kan åta oss både större och mindre uppdrag. Behöver du som fastighetsägare en professionell partner för att optimera de system - exempelvis ventilation och energi - i din fastighet? 

Vi kan hjälpa dig med detta och genom det också se till att dina årliga kostnader kan minska på ett dramatiskt sätt. En energioptimering gör att du slipper elda för kråkorna och att du också bidrar till en bättre miljö genom att använda mindre energi. Det handlar om vinster i varje led. 

VVS Eskilstuna - vi tar hand om ventilationen 

En annan vanlig tjänst inom VVS handlar om ventilation och om att bistå med vår expertis inom denna viktiga fråga. Vi behöver tillgång till frisk, fräsch och cirkulerande luft - oavsett om det handlar om bostaden, om arbetsplatsen, om offentliga lokaler eller exempelvis barnens skola. 

Genom att anlita oss för kontroll av er ventilation så säkerställer vi att kvaliteten på luften - och tillförseln av luft - är god, samtidigt som vi också optimerar systemet för lägre kostnader. 

Vi erbjuder givetvis också nyinstallation av moderna, kostnadseffektiva ventilationssystem - både i befintliga bostäder, i nyproduktioner och i samband med att du som privatperson ska bygga en villa. Glöm aldrig bort frågan om ventilation. Den gör att du mår bättre och att fastigheten får en längre livslängd genom att kostsamma fukt- och mögelskador kan förhindras.

 

Vi kan VVS

Vårt företag är specialister på allt inom VVS och vi erbjuder våra tjänster vid renoveringar, byten och nyproduktioner. Du som kund kan räkna med att arbetet utförs fackmannamässigt, med målet att skapa optimerade och kostnadseffektiva lösningar.

Långsiktighet

När vi anlitas för en nyproduktion är vi redo att hjälpa till med framtida service, underhåll och eventuella reparationer. Vi strävar alltid efter långsiktiga samarbeten och starka relationer. Vi ska vara det självklara valet inom VVS!

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!