Rörmokare & VVS Köping

Välkommen till Aquadus. Vi är ett företag som erbjuder heltäckande tjänster inom allt som rör VVS i Köping. Behöver du som privatperson hjälp - akut eller planerad - av en rörmokare i Köping står vi redo att hjälpa dig. Samma sak gäller för större projekt där du som fastighetsägare kan anlita oss för allt från stambyten vidare till kontroller av ventilation och hela vägen till en energioptimering.

 Oavsett uppdrag och oavsett uppdragsgivare så garanterar vi arbeten utförda på ett fackmannamässigt sätt - till bra priser och inom den tidsplan vi kommit överens om. Som privatperson kan du också använda dig av ROT-avdrag när du väljer oss som din rörmokare i Köping och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Säg till oss innan så drar vi motsvarande belopp redan på fakturan du erhåller och sköter all kontakt och administration med Skatteverket. 

Låter detta intressant? Fyll i formuläret så återkommer vi så snart som möjligt. Välkommen! 

Kontakta oss

Rörmokare i Köping som jobbar i badrum


Rörmokare Köping - exempel på tjänster 

Som rörmokare i Köping erbjuder vi ett brett utbud av olika tjänster och kan hjälpa till med allt från akuta problem vidare till planerade åtgärder som exempelvis olika installationer. Här nedan ska vi visa några exempel på tjänster som du kan anlita oss för - enligt följande: 

  • Akuta problem. Som rörmokare i Köping står vi redo att rycka ut när det verkligen behövs. Om du har ett rör som springer läck så är vi bara ett samtal bort. Innan vi anländer så kan vi även ge dig råd om hur du ska agera. Olyckan följer ingen klocka och därför är denna tjänst och hjälp extra viktig. Ju snabbare vi är på plats, desto mindre blir konsekvenserna av olyckan. 
  • Rörinspektion. Hur är skicket på stammarna i era fastigheter eller i din villa? En rörinspektion ger dig svaren och detta utan höga kostnader. Vi använder modern teknik där vi går in med kameror i stammarna och kontrollerar dessa noggrant. Vi dokumenterar alla problem, skador och brister och lämnar förslag - samt estimerade kostnader - på lösningar. Detta är en viktig del av underhållet och ger dig en möjlighet att undvika akuta, kostsamma skador. 
  • Stamspolning. Vi kan hjälpa dig att få bort alla typer av stopp i rör och ledningar i din villa - eller fastighet - i Köping. En stamspolning sker med hjälp av högt tryck och hett vatten och innebär en ökad livslängd för dina stammar. Det är även det en viktig del av underhållet. 

VVS Köping - anlita oss för professionell lösningar 

Vi erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar inom allt som rör VVS i Köping. Upplever du som fastighetsägare att dina driftskostnader är för höga? Då kan du anlita oss för en energioptimering där vi gör en analys av alla system - ventilation, värme, energi och så vidare - i din fastighet och sätter in åtgärder i syfte att öka effekten, samtidigt som vi sänker kostnaderna. En energioptimering är en investering som lönar sig redan från dag ett - och vi har lång vana av detta. 

Ventilation är en annan fråga där vi besitter en expertis som både kan spara dig en massa pengar - och ge dig en frisk bostad, arbetsplats eller skola. Att ha tillgång till frisk, fräsch och cirkulerande luft gör att vi presterar bättre, har koncentrationen på topp och att vi samtidigt också kan undvika allergier och sjukdomar. Utöver det bidrar en god ventilation även till att byggnadens konstruktion håller längre, detta genom att risken för fukt- och mögelskador kan minimeras. 

Hur är ventilationen på er arbetsplats, i barnens skola eller i ditt hem? Kontakta oss så ser vi över detta! 

 

Experter på VVS

Vi är experter inom alla områden av VVS - Som kund kan du förvänta dig att arbetet utförs professionellt med fokus på att skapa kostnadseffektiva lösningar anpassade efter dina specifika behov.

Jour

Med oss som partner har ni alltid tillgång till en jour som är redo att rycka ut vid akuta ärenden. Dessutom erbjuder vi förebyggande och proaktivt underhåll med gedigen och noggrann omsorg.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!