Rörmokare & VVS Nykvarn

Välkommen till Aquadus. Vi är ett företag specialiserat på VVS i Nykvarn. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och kan åta oss såväl större som mindre uppdrag - alltid med fokus på att lämna efter oss ett resultat av högsta kvalitet, i linje med dina krav, önskemål och behov. 

Som rörmokare i Nykvarn sätter vi en ära i att hedra avtal. Vi håller oss till det överenskomna priset och gör jobbet inom avtalad tid. Vårt mål är att bygga långsiktiga relationer och att vi även i framtiden ska vara ditt val då det handlar om VVS i Nykvarn. Vi har massor av referenser, och det är ett bevis på att vårt sätt att arbeta fungerar - samtidigt som det är en trygghet för dig. Vi sätter dig gärna i kontakt med någon av våra referenser och låter dig bygga upp en bättre bild av oss och hur vi arbetar. 

Givetvis kan du som privatperson använda dig av ROT-avdraget när du väljer oss. Säg till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot - 30% av den totala kostnaden för arbetet - redan på fakturan. Även utan Rot så erbjuder vi våra professionella tjänster inom VVS i Nykvarn till priser som tål att jämföras. 

Vad kan vi hjälpa dig med? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte! 

Kontakta oss

Rörmokare och VVS i Nykvarn


Rörmokare Nykvarn - akut hjälp gör skillnad 

Vi erbjuder akut hjälp för dig som drabbats av en akut typ av olycka som kräver snabb hantering. Att vakna mitt i natten och inse att det forsar vatten under diskbänken kan definitivt få pulsen att skena - och kostnaderna att bli höga om man inte snabbt får hjälp. 

Vi kan hjälpa dig både med planerade ingrepp - installationer, exempelvis - och med akuta skador. Ju snabbare du agerar, desto mindre blir konsekvenserna. Vi som rörmokare i Nykvarn står redo att rycka ut! 

VVS Nykvarn - skräddarsydda lösningar inom VVS 

Vårt företag erbjuder alla tjänster inom VVS och kan hjälpa dig som privatperson likväl som fastighetsägare, BRF.er och företag med att hitta lösningar på olika problem. Ett exempel på detta handlar om kostnader för uppvärmning och för ventilation. Hur pass mycket betalar du som fastighetsägare i onödan? 

Inte sällan så finns det en massa pengar att hämta hem i denna fråga. Genom att anlita oss för en energioptimering så får du dels en gedigen analys kring hur höga kostnaderna är - men även förslag och åtgärder som kan sänka dessa och dessutom ganska rejält. En energioptimering kan genomföras i alla typer av fastigheter och det handlar om en investering som börjar verka redan från dag ett. 

VVS Nykvarn - hur är ventilationen i fastigheten? 

Ventilation är ett annat område där vår expertis kan göra skillnad - både för hälsa och för plånboken. Vi kan hjälpa dig med ditt befintliga ventilationssystem och se till att du hela tiden får tillgång till frisk och cirkulerande luft - men vi kan givetvis också hjälpa dig att hitta en skräddarsydd lösning genom att installera ett nytt, modernt och energisnålt system. Kontakta oss så genomför vi en undersökning och ser över vilka åtgärder som bäst lämpar sig. 

Oavsett om det handlar om en bostad, en arbetsplats, offentliga miljöer eller exempelvis skolor så blir ventilationsfrågor avgörande för prestationen. Känner du att ditt humör och din koncentration dippar under dagen? Detta kan definitivt indikera att luften står stilla och att åtgärder bör vidtas. 

God ventilation är även en förutsättning för att konstruktion och olika ytskikt ska få en längre livslängd. Genom att anlita oss slipper du risken för fukt- och mögelskador. Planerar du en badrumsrenovering så är detta en extremt viktig fråga som vi gärna hjälper dig med. Med rätt val av ventilation skapas förutsättningar för ett både funktionellt och hållbart badrum. Kontakta oss redan idag! 

 

Specialister på VVS

Vi är specialister inom alla aspekter av VVS. Som kund kan du räkna med att arbetet utförs på ett professionellt sätt med målet att skapa kostnadseffektiva lösningar som är skräddarsydda efter dina unika behov.

Jourtjänst

Med oss som partner har ni alltid tillgång till en jourtjänst som är redo att rycka ut vid akuta situationer. Utöver detta erbjuder vi förebyggande och proaktivt underhåll med stor noggrannhet och omsorg.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!