Rörmokare & VVS Södertälje

Upplever du att du drabbas av regelbundna stopp i avloppet i ditt hus i Södertälje? Har du funderingar kring att byta uppvärmning? Har du som fastighetsägare en känsla av att du betalar betydligt högre driftskostnader än vad du borde göra? Vi är en rörmokare i Södertälje som kan hjälpa dig med allt detta. 

Vi erbjuder heltäckande tjänster inom VVS i Södertälje och kan hjälpa till vid både större, mer komplexa uppdrag likväl som vid mindre ingrepp i vanliga villor. Vi vänder oss både till fastighetsägare, BRF:er, företag och privatpersoner och garanterar fackmannamässigt utförda arbeten till rimliga priser. Som privatperson kan du givetvis också välja att använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. 

Vår verksamhet bygger på långsiktiga relationer och på att skapa nöjda kunder. Det får vi enbart genom att alltid leverera kvalitet in i minsta detalj och genom att alltid sätta kundens behov i centrum. Att vi idag kan visa upp en uppsjö av referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med ett är ett kvitto på att vårt sätt att arbeta är det rätta. 

Vad behöver du hjälp med? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte! Välkommen till Aquadus. 

Kontakta oss

Rörmokare i Södertälje


Rörmokare Södertälje - planerade och akuta åtgärder 

Som rörmokare i Södertälje kan vi hjälpa våra kunder både med planerade åtgärder - dragning av vatten och avlopp, olika installationer, hjälp med att byta ut ventilationssystem, stambyten och så vidare - och vid akuta olyckor. 

Det senare är viktigt då man aldrig kan sia om när en olycka kan inträffa och då det handlar om vatten kan det få förödande konsekvenser. Genom att erbjuda akut hjälp kan vi hjälpa våra kunder att snabbt få en professionell lösning på ett akut problem och genom detta spara pengar - och en massa tid. Har du ett problem som måste lösas akut? Kontakta oss! 

VVS Södertälje - hur kan vi hjälpa dig? 

Vi erbjuder heltäckande, kompletta och skräddarsydda lösningar inom allt som rör VVS i Södertälje. Har du planerat en badrumsrenovering så kan vi hjälpa dig med både vatten och ventilation - och vi har även kapacitet och kunskap att ta oss hela projektet, enligt totalentreprenad, från start till mål. Vi kan även bistå med allt från rörinspektioner vidare till stamspolning - hos både villaägare och hos fastighetsägare och företag. 

En annan tjänst som vi kan bidra med vår expertis inom handlar om ett stambyte. Hur mår egentligen stammarna i era fastigheter och börjar det bli dags för ett byte? Med oss som partner så garanteras ni ett professionellt, effektivt och säkert stambyte där de boende påverkas så lite som möjligt. 

Vi har lång vana och erfarenhet av att genomföra stambyten och vårt team har kapacitet att ta sig an även större projekt inom detta. Vi är med från start till mål och säkerställer att era stammar blir säkra och trygga att använda även i framtiden. 

VVS Södertälje - rätt ventilation gör skillnad 

Att ha tillgång till frisk, fräsch och cirkulerande luft är en förutsättning för att må bra och kunna prestera på topp - utan att koncentrationen dippar under en dag. Det är också viktigt sett till att man genom rätt ventilation kan undvika att drabbas av olika sjukdomar. Dessutom minimeras risken för fukt- och mögelskador. 

Hur ser ventilationen ut i din bostad, på arbetsplatsen eller i barnens skola? Vi kan hjälpa till med mätningar, analyser och - givetvis - åtgärder för att förbättra tillströmningen av frisk luft. Kontakta oss redan idag så ser vi över hur det ser ut hos dig. Med rätt ventilation skapas ultimata förutsättningar för god hälsa och bättre prestationer. 

ROT-avdrag

Glöm inte att du kan nyttja ROT-avdraget för din badrumsrenovering och få 30% rabatt på arbetskostnaden direkt på fakturan.

Större entreprenader

Vi erbjuder våra badrumsrenoveringstjänster även för större entreprenader och stambyten, när badrummen behöver återställas till nyskick efter projektets slut.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!