Rörmokare & VVS Strängnäs

Välkommen till Aquadus. Vi är ett företag som erbjuder kompletta, skräddarsydda lösningar inom allt som rör VVS i Strängnäs. 

Vi kan åta oss större uppdrag hos fastighetsägare, BRF:er och företag och hjälpa till med exempelvis stambyten, energioptimering och med att byta ut hela ventilationssystem samt installera olika typer av värmepumpar. Som rörmokare i Strängnäs kan vi även hjälpa privatpersoner med exempelvis akuta problem och med planerade ingrepp där exempelvis service och underhåll samt olika typer av installationer kan nämnas. 

Oavsett storlek på uppdrag och oavsett vilken beställare det handlar om genomför vi alltid ett effektivt, fackmannamässigt jobb till ett rimligt pris. Du som privatperson kan givetvis också använda ditt ROT-avdrag när du väljer oss som din rörmokare i Strängnäs. Säg till innan så drar vi beloppet motsvarande Rot redan på den faktura du erhåller - 30 % av den totala kostnaden. 

Vi har lång erfarenhet och kunskap inom allt som rör VVS och vi kan sätta dig i kontakt med några av våra referenser för att verifiera det påståendet. Vill du veta mer om oss och hur vi jobbar så blir en kontakt med någon av våra referenser en trygghet. 

Låter detta intressant? Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss genom att fylla i formuläret här på sidan så återkommer vi så snart som möjligt och hjälper dig.

Kontakta oss

rörmokare på uppdrag i Strängnäs


Rörmokare Strängnäs - exempel på tjänster 

Vad kan vi då hjälpa dig med? Ser man till vårt arbete som rörmokare i Strängnäs så handlar det dels om akuta jobb där vi står redo att rycka ut och bistå vid akuta problem. Att vakna mitt i natten och se att det sprutar vatten under diskhon är något som kan skapa panik. Vi är redo att rycka ut och ge rådgivning i dessa lägen. Något som kan spara stora summor till dig som privatperson. 

En annan del av vårt arbete handlar om att genomföra planerade åtgärder där exempelvis nya energisystem kan installeras - värmepumpar av alla slag - samt där vi bistår med vår expertis inom exempelvis ventilationsfrågor. Vi kan även erbjuda kompletta lösningar och hjälp från start till mål vid badrumsrenoveringar. 

Viktigt att nämna är att vi som rörmokare i Strängnäs även arbetar förebyggande. Genom att anlita oss för olika kontroller - av ventilation, av stammar och genom exempelvis en rörinspektion - så kan man som både fastighetsägare och villaägare spara en massa sköna kronor. Vi kontrollerar och lämnar förslag på åtgärder som leder till att risken för akuta skador kan minimeras. 

VVS Strängnäs - allt inom VVS 

Vi erbjuder kompletta lösningar inom VVS och du som fastighetsägare kan exempelvis anlita oss för en energioptimering. Upplever du att kostnaderna är för höga i dina fastigheter? 

Det kan säkerligen stämma och genom att anlita oss så får du tydliga svar på frågan. Vi analyserar, mäter och kontrollerar vad som kostar pengar - och lämnar förslag på åtgärder som kan sänka kostnaderna. Det kan handla om enorma summor och när du väljer oss så lämnas ingenting åt slumpen. 

Vi kontrollerar allt från uppvärmning, vatten, ventilation och vidare till exempelvis läckande kranar i samband med att vår undersökning äger rum. De minsta detaljerna kan i slutändan kosta mycket pengar. Hur mycket betalar du i onödan? En energioptimering börjar löna sig redan från dag ett! 

VVS Strängnäs - goda referenser

Vår verksamhet bygger på att skapa långsiktiga relationer och på att få nöjda kunder. Oavsett uppdrag och oavsett uppdragsgivare så arbetar vi fokuserat och med ett mål i att lämna efter oss ett kvalitetsjobb och med att få en kund som är nöjd och belåten. Detta sätt att arbeta har också betalat sig. Vi har massor av nöjda kunder som står redo att rekommendera oss vidare till andra. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar - och vad du kan förvänta dig - så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Givetvis så hoppas vi att även du blir en av våra referenser i framtiden. Välkommen till Aquadus! 

 

Tjänster inom VVS

Vi är experter på alla områden inom VVS och erbjuder tjänster för renoveringar, utbyten och nyproduktion med fokus på att skapa kostnadseffektiva lösningar anpassade efter dina specifika behov.

En trygg samarbetspartner

Med oss som samarbetspartner har ni alltid tillgång till en jourtjänst som snabbt kan ingripa vid akuta situationer. Dessutom erbjuder vi förebyggande och proaktivt underhåll med hög noggrannhet och omsorg. 

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!