Rörmokare & VVS Västerås

Välkommen till Aquadus. Vi är en rörmokare i Västerås som erbjuder professionella tjänster inom allt som rör VVS. Vi vänder oss till privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och kan åta oss både större uppdrag samt mindre sådana. 

Oavsett vad vi anlitas för så kan du räkna med ett fackmannamässigt jobb av högsta kvalitet - till rimliga priser och inom den överenskomna tiden. Som företag inom VVS i Västerås så arbetar vi kundnära och med målet att få återkommande kunder som rekommenderar oss till andra. Det finns inga genvägar till detta - det handlar om hårt arbete av högsta kvalitet till ett rimligt pris.

Som privatperson kan du givetvis också använda ditt ROT-avdrag när du väljer oss som din rörmokare i Västerås och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Vi erbjuder våra tjänster för både planerade jobb och för akuta utryckningar. Som rörmokare är vi alltid redo. Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss redan idag genom att fylla i formuläret här på sidan. Välkommen! 

Kontakta oss

rörmokare på jobb i Västerås


Rörmokare Västerås - agera preventivt

Vi kan hjälpa privatpersoner som drabbats av akuta skador och kan rycka ut för att fixa stopp i avlopp och läckande rör. Vi kan även hjälpa till med exempelvis reparationer av värme- och ventilationssystem som inte fungerar. Som rörmokare i Västerås vet vi att olyckan inte följer någon klocka och att vi därför också kan göra en enorm skillnad för våra kunder genom att vara redo att hjälpa till vid akuta lägen. 

Det finns emellertid också ett värde i att agera preventivt. Hur många av dessa olyckor hade kunnat förhindras? Det finns all anledning att fundera över detta - både som villa- och fastighetsägare. Drabbas du ofta av stopp i avloppen så är detta en indikation på att någonting är fel. Genom att anlita oss för en rörinspektion så ges du direkta svar på hur stammarna ser ut och vilka brister som finns. 

En rörinspektion sker med hjälp av modern teknik där vi går in med kameror och dokumenterar stammarnas skick. Det handlar om en viktig del av underhållet och det är en investering som kan spara enorma pengar. Problem kan upptäckas - och åtgärdas - innan de förvandlas till akuta skador och höga kostnader. Hur mår stammarna i din villa eller er fastighet? 

Rörmokare Västerås - dags för ett stambyte? 

Ett stambyte är en mardröm för de flesta och visst handlar det om ett projekt som ställer höga krav på uppoffringar från de boende. Det handlar emellertid om något som är absolut nödvändigt att göra. Stammarna används dagligen och drabbas därför också av ett hårt slitage - något som medför att man måste byta ut dem om de är för slitna. 

Vi erbjuder stambyten av högsta kvalitet och där du som beställare kan räkna med ett arbete av högsta kvalitet, inom överenskommen tid och till ett rimligt pris. 

Vi planerar alltid arbetet med ett stambyte i syfte att arbeta effektivt och för att störa de boende så lite som det bara är möjligt. Vardagen fortsätter som vanligt, om än med några mindre modifieringar. Vi har lång vana av att genomföra stambyten och kan garantera ett hållbart resultat. 

VVS Västerås - viktigt med rätt ventilation

Ser man till ventilation så är det en fråga som ofta hamnar i skuggan av andra frågor. Att ha tillgång till frisk, fräsch och cirkulerande luft är en förutsättning för att må - och prestera - bra och det spelar ingen roll om det handlar om hemmet, om skolan eller om arbetsplatsen. I många fall så finns det - trots att det krav på en OVK - mer att önska. 

Hur ser luften ut på er arbetsplats och hur fungerar ventilationen i ditt hem? Vi kan hjälpa med en undersökning och med att genomföra förbättrande åtgärder av det befintliga systemet - likväl som vi kan byta äldre system till moderna sådana.

Med rätt ventilation så får man också ett välmående hus där allt från fukt- till mögelskador kan förhindras. Hur ser det ut hemma hos dig? Kontakta oss för en undersökning redan idag! 

VVS Västerås - Energioptimering är en investering 

En fråga som ställts på sin spets handlar om driftskostnader. Med tanke på att elpriset hela tiden når nya höjder så blir det också en tydlig fråga för fastighetsägare att se över vad man egentligen betalar för - och hur man kan sänka kostnaderna. 

Ett effektivt sätt att komma ner i pris i drift är att genomföra en energioptimering. Vi har lång vana av att analysera, mäta och undersöka allt från byggnader, lokaler, fastigheter och villor för att se över vilka brister som finns. Detta samtidigt som vi också kan åtgärda problemen och skapa lägre kostnader. En energioptimering innebär också att processer och system ges en bättre effekt och att de får längre livslängd. 

Oavsett ur vilket perspektiv man ser saken så handlar det om en riktigt bra investering - som dessutom gör skillnad för miljön genom en minskad förbrukning av energi. Vi arbetar alltid noggrant och ner på detaljnivå i samband med att vi utför en energioptimering. Det gör skillnad för din framtida ekonomi. 

 

VVS

Vi är mästare inom alla områden av VVS och tillhandahåller tjänster för renoveringar, utbyten och nybyggnation med målet att erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

Akuta situationer

Vi erbjuder jourtjänst som snabbt kan ingripa vid akuta situationer. Vi hjälper er att säkerställa att er VVS är optimerad och fungerar optimalt.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!