Värmepump & värmepannor Arboga

Välkommen till Aquadus. Vi är ett VVS-företag som erbjuder kompletta lösningar - skräddarsydda för våra kunder. Är du i behov av en ny värmepump i Arboga kan vi hjälpa dig både med att välja rätt och med installationen.

Vi har lång erfarenhet av värmepumpar och kan - oavsett vilken som passar ditt hem - hjälpa dig att både göra ett bättre val och med att, genom en korrekt och optimerad installation, få maximal effekt av din investering. Vi kan även installera, serva och underhålla värmepannor i Arboga. 

Oavsett om det handlar om en fastighetsägare, ett företag, en BRF eller en privat villaägare så arbetar vi metodiskt och med kundens bästa för ögonen. Din investering ska löna sig redan från dag ett och göra skillnad för din plånbok i många, många år framöver.

 Våra arbeten präglas av seriositet och kunskap. Vi lämnar ingenting åt slumpen och vi ser alltid till att den värmepump i Arboga som installeras ger maximal effekt. Som privatperson kan du dessutom använda ditt ROT-avdrag när du väljer oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. 

Drömmer du om en ny värmepump? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett första möte!

Kontakta oss


Värmepump Arboga - vilken passar hos dig? 

Att välja rätt värmepump är en sak som bygger på en massa olika faktorer där givetvis kostnad och budget är en sak att ta hänsyn till - men där även geologiska faktorer spelar in. Hur ser marken ut i området? Dels så kan valet av värmepump även baseras på hur dina uppvärmningsbehov ser ut samt på hur din villa - eller fastighet - är uppbyggd? 

Många vill tro att exempelvis bergvärme är en bra lösning som direkt kan sänka kostnaderna för uppvärmning och energi, men så enkelt är det inte. I vissa fall är bergvärme den bästa lösningen - men i andra så kan exempelvis luftvärme eller markvärme vara betydligt bättre. 

Vi är experter på att hjälpa våra kunder att göra rätt val då det kommer till en värmepump. Genom att anlita oss så får du en trygg och säker resa - från planering till installation och besiktning - och du får dessutom en trygg partner för framtida service och underhåll av den värmepump du väljer. 

Värmepannor Arboga - installation, underhåll och service 

Utöver att vara expert på värmepumpar så kan vi även erbjuda vår hjälp då det kommer till olika typer av värmepannor i Arboga. Har du en pellets, olja eller exempelvis en elpanna som du behöver hjälp med underhåll och service så är vi bara ett samtal bort. Samma sak om du behöver hjälp med installation av värmepannor: vi är med dig hela vägen och hjälper dig att göra ett tryggt och säkert val. 

Värmepump Arboga - service och underhåll 

Att välja en värmepump är att välja en mer fördelaktig ekonomi i framtiden. Med rätt installation kan man sänka kostnaderna för uppvärmning 50-80 % beroende på värmepump. Det gör givetvis en enorm skillnad och det handlar också om en investering som lönar sig redan från dag ett. Viktigt är emellertid att man ser till att den värmepump man väljer tas om hand även i framtiden. 

För att investeringen ska bli så lönsam som möjligt så krävs det att man sköter underhåll och service enligt de rekommendationer och riktlinjer som finns. Vi kan hjälpa till med detta och åtar oss uppdrag oavsett märke, modell eller storlek på den värmepump du har. 

Genom att välja oss så får din värmepump i Arboga den livslängd den ska ha - och dessutom full effekt. Varje service innebär att effekten maximeras och att slitaget blir mindre. Hur länge sedan var det du gav din värmepump en professionell service?

 

Skräddarsydda lösningar

Vi erbjuder kompletta lösningar helt skräddarsydda för våra kunders behov. Vi hjälper dig från planering och val av värmepump till installation och underhåll.

Lång erfarenhet

Vi har omfattande erfarenhet av värmepumpar och kan hjälpa dig att både göra ett klokare val och, genom en noggrann och optimerad installation, få ut maximal effekt av din investering.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!