Värmepump & värmepannor Köping

Välkommen till Aquadus. Vi är ett företag som erbjuder heltäckande och skräddarsydda lösningar inom allt som rör VVS. Behöver du rådgivning och installation av en värmepump i Köping står vi redo att hjälpa dig - och samma sak gäller för alla typer av värmepannor i Köping. 

Vi arbetar kundnära och vill alltid se till att det val du gör är det bästa för just dig, din ekonomi och de förutsättningar du har i din villa. Vi arbetar både mot privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er och vårt team av utbildade, erfarna och kunniga rörmokare, VVS-installatörer och tekniker kan ta sig an alla typer av uppdrag. Som privatperson kan du givetvis använda ditt ROT-avdrag när du väljer oss och dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet - men även i övrigt erbjuder vi priser som tål att jämföras. Våra jobb kommer självklart med en garanti också.

Är det dags för en ny värmepump i Köping? Behöver du hjälp med reparationer, installation eller service av värmepannor i Köping? Kontakta oss redan idag så sätter vi igång med planeringen!

Kontakta oss

 

Värmepump Köping - vilken pump passar dig? 

Hur ska man välja rätt värmepump i Köping? Det handlar om ett val som måste baseras på en rad olika parametrar och faktorer. Din budget är givetvis en avgörande sådan, men det handlar även om hur de geologiska förutsättningarna ser ut på tomten - samt om hur din villa är uppbyggd och om hur mycket energi du förbrukar. Det krävs en noggrann undersökning och en korrekt kalkyl innan man slår slag i saken och investerar i en värmepump. Dessutom så ska man också välja mellan olika märken, storlekar, effekter och modeller. Valet är svårt, men att ta professionell hjälp gör det avsevärt mycket enklare. 

Väljer du oss som partner i denna fråga garanteras du en mer friktionsfri väg från start till mål. Vi hjälper dig att räkna ut vilken typ av värmepump i Köping som bäst lämpar sig för dina förutsättningar och behov. Därefter genomför vi en korrekt, fackmannamässigt utförd installation av den värmepump du valt - och sedan är vi också behjälpliga i framtiden med service och underhåll.

Vi ser till att guida dig till ett korrekt val av värmepump och ser till att den du valt också - genom en korrekt installation - ger exakt den effekt du räknat med. 


Värmepannor Köping - installation, service och underhåll 

Vi är experter även på alla typer av värmepannor i Köping och kan hjälpa till med installationer, med service och med både underhåll och reparationer - hos både privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er. Genom att välja oss för din installation så garanteras du ett tryggt och säkert arbete med ett resultat av högsta kvalitet. Vi har lång vana av arbete med alla typer av värmepannor och kan garantera ett fackmannamässigt utfört arbete till ett rimligt pris - inom den tid vi kommit överens om. 

Goda referenser och lång erfarenhet

Vi arbetar alltid med ett mål i att bygga långsiktiga relationer. Installerar vi värmepannor i en BRF vill vi framöver vara det självklara valet även i framtiden - för exempelvis service och underhåll. Detta skapas genom att göra arbeten av högsta kvalitet och genom detta få nöjda kunder. Det innebär också att vi har en massa referenser att visa upp för nya kunder. 

Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Du ska känna att vi är det trygga valet för din värmepump i Köping. Referenser ger dig den tryggheten. För oss är en referens ett kvitto på ett riktigt bra arbete. 

Välkommen till Aquadus. 

 

Helhetslösningar

Vi tillhandahåller helhetslösningar som är helt anpassade efter våra kunders behov. Vi stöttar dig genom hela processen, från planering och val av värmepump till installation och underhåll.

Bred erfarenhet

Med vår breda erfarenhet av värmepumpar kan vi hjälpa dig att göra ett mer genomtänkt val och, genom en precis och optimerad installation, säkerställa att du får maximal avkastning på din investering.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!