Värmepump & värmepannor Södertälje

Funderar du som villaägare på att investera i en värmepump i Södertälje - men känner samtidigt en osäkerhet kring vilken modell och vilken typ av värmepump du ska välja? Svaret är långt ifrån givet. 

Att hitta rätt värmepump handlar om att dels reda ut hur pass mycket pengar man är beredd att lägga, men dels också att ta in en massa andra faktorer i beräkningen. Hur ser det ut rent geologiskt där du bor, hur pass mycket energi förbrukar du - och hur ser din villa ut? 

Genom att anlita oss för rådgivning kring din framtida värmepump i Södertälje garanteras du ett val som ger dig den effekt du söker och som kan sänka dina kostnader enligt dina beräkningar. Vi är med dig hela vägen från planering vidare till installation och igångsättning av värmepumpen. Utöver detta så är vi även beredda att hjälpa dig i framtiden med både underhåll och service. 

Vårt mål är att alltid bygga långsiktiga relationer och att få nöjda kunder. Som privatperson kan du också välja att använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss och genom detta dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. 

Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen till Aquadus! 

Kontakta oss

 

Värmepannor Södertälje - reparationer, service och underhåll 

Vi erbjuder full service av alla typer av värmepannor i Södertälje och vi kan även hjälpa till med övrigt underhåll samt med reparationer. Har du en pelletspanna som du behöver hjälp med, en oljepanna eller en elpanna som krånglar så står vi redo att rycka ut och bistå med vår expertis. 

Vi kan även hjälpa dig i samband med att du planerar att gå från en värmepanna till en värmepump. Vi kan erbjuda demontering av den gamla pannan och sedan sköta installationen av din nya, mer effektiva värmepump i Södertälje.

Kontakta oss så kan vi berätta mer om skillnaderna mellan värmepannor och värmepumpar och gå igenom vilka för- respektive nackdelar som finns med båda dessa alternativ. 

Värmepump Södertälje - moderna pumpar ger bra effekt 

Oavsett om man idag väljer en bergvärmepump, en luft-luft-värmepump eller exempelvis en pump för markvärme så kan man räkna med en god effekt - och en lång livslängd. 

Mycket har hänt under de senaste åren och det är inte ovanligt att se att kostnaderna för uppvärmning kan sänkas med så mycket som 80% i vanliga villor. Detta förutsätter emellertid också att dels valet av värmepump är optimalt för villan i fråga och dels också att installationen är utförd på ett fackmannamässigt sätt. 

Vi kan hjälpa dig att hitta rätt i djungeln av värmepumpar och vi kan också - oavsett vilken värmepump i Södertälje du väljer - sköta installationen. Är du trött på att elda för kråkorna och på att betala en massa pengar i onödan? Kontakta oss så börjar vi tillsammans en resa mot en billigare vardag genom en värmepump. 

Lång erfarenhet av värmepumpar 

Vårt företag har alla certifikat och alla behörigheter som krävs för att ta hand om installationer av värmepumpar och värmepannor i Södertälje. Vi arbetar alltid effektivt och enligt de lagar, föreskrifter och regler som finns - och hela processen dokumenteras också som en extra trygghet för dig som beställare. 

Vi kan åta oss större uppdrag i samband med nybyggnationer av fastigheter, men även mindre sådana hemma hos vanliga villaägare. Oavsett uppdrag så ligger alltid fokus på att leverera ett arbete av högsta kvalitet, till ett bra pris och inom den tidsram vi kommit överens om. 

Vi har genom åren utfört hundratals installationer och kan visa upp en massa nöjda kunder och fina referenser. Vill du veta mer om oss och hur vi arbetar så sätter vi dig gärna i kontakt med någon av dessa. Välkommen till Aquadus! 

 

Skräddarsydda lösningar

Vi tillhandahåller skräddarsydda lösningar som är anpassade efter våra kunders unika behov. Vi vägleder dig genom hela processen, från planering och val av värmepump till installation och kontinuerligt underhåll.

Gedigen erfarenhet

Med vår gedigna erfarenhet av värmepumpar kan vi hjälpa dig att fatta ett informerat beslut och, genom en exakt och optimerad installation, säkerställa att du får maximal avkastning på din investering.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!