Värmepump & värmepannor Strängnäs

Har du för höga kostnader för uppvärmning i Strängnäs? Det spelar ingen roll om det handlar om företag, privatpersoner, en BRF eller om fastighetsägare. Många drabbades rejält av den chock gällande elpriset som syntes för några år sedan - och många lider av detta än idag. 

Det finns all anledning att se över vilka investeringar som man kan göra för att sänka kostnaderna - och som professionell VVS-firma så har vi den kunskap som krävs för att guida dig till rätt val. Inte sällan så slutar detta med att man inser att en värmepump i Strängnäs är det som kan ge störst effekt och leda till den största sänkningen av kostnaderna. 

Frågan är bara vilken typ av värmepump som passar bäst i en större fastighet och i en villa? Vi hjälper alltid våra kunder att göra ett bra val - helt baserat på vilken budget man har samt på hur andra faktorer ser ut där exempelvis husets uppbyggnad, energiförbrukning samt geologiska förutsättningar vävs in i beräkningen. 

Genom att välja oss för din framtida värmepump i Strängnäs garanteras du en partner som är med dig hela vägen - från rådgivning vidare till en fackmannamässigt utförd installation. Utöver detta kan vi även hjälpa dig med framtida service, underhåll och reparationer.

Vi är experter på allt som rör VVS och erbjuder våra tjänster till företag, fastighetsägare och privatpersoner. Oavsett uppdrag och oavsett storlek på detta så står du som beställare alltid i fokus och dina behov är i centrum. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag. Välkommen till Aquadus! 

Kontakta oss

 

Värmepump Strängnäs - lägre priser och bättre effekt

Det finns värmepumpar för exempelvis markvärme, för luftvärme, för sjövärme och för bergvärme och valet av värmepump blir i och med det ganska svårt att göra. Vilken värmepump passar bäst för era fastigheter eller för din villa? Genom att utreda alla faktorer som spelar roll i valet kan man säkerställa att det bästa valet kan genomföras.

Det vi kan säga gällande värmepumpar rent generellt är emellertid att det idag finns betydligt bättre lösningar på marknaden än tidigare.
Dels har priserna blivit mer humana, dels har livslängden blivit längre och dels handlar det om en rejäl förbättring av effekten.
Detta kräver emellertid också en professionell installation där allting optimeras för att passa just din bostad, fastighet eller lokal. 

Vi hjälper dig hela vägen och kan bidra till att just dina framtida kostnader både blir lägre, mer förutsägbara och enklare att räkna på. I många fall kan sänkningen ligga på mellan 50-80% - varje år. En värmepump blir därmed en riktigt bra investering som börjar löna sig redan från dag ett. 

Värmepannor Strängnäs - hur kan vi hjälpa dig? 

Många villaägare och fastigheter har fortfarande kvar värmepannor och där kan man exempelvis se att pellets, olje och el är vanliga lösningar. Vi har kunskap även om detta område och kan hjälpa till med reparationer, service och underhåll av värmepannor i Strängnäs. Genom vår service kan du förlänga livslängden på din värmepanna med åtskilliga år och samtidigt också få en betydligt bättre effekt. Vi går igenom alla detaljer enligt konstens alla regler och ser till att din värmepanna fungerar på ett optimalt och effektivt sätt. 

Funderar du på att ta steget från värmepanna till värmepump kan vi hjälpa dig med detta och se till att både demontera pannan och sköta installationen av din nya värmepump i Strängnäs. Allt på ett effektivt sätt och med målet att minimera arbetsgången för att du snabbt ska komma igång med användningen. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag!

 

Från planering till underhåll

Vi erbjuder lösningar som är skräddarsydda efter våra kunders specifika behov. Vi stöttar dig genom hela processen, från planering och val av värmepump till installation och fortlöpande underhåll.

Lång erfarenhet

Med vår omfattande erfarenhet av värmepumpar kan vi hjälpa dig att fatta ett välgrundat beslut och, genom en noggrant optimerad installation, säkerställa att du får maximal avkastning på din investering.

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!