Varmvattenberedare

Dags att investera i en varmvattenberedare? Det finns många saker att tänka på i samband med att man ska välja varmvattenberedare och vi är ett företag som alltid ser till att hjälpa våra kunder att A) göra ett bra val och B) genomföra en fackmannamässig installation som erbjuder maximal effekt och lång livslängd.

Vi erbjuder våra tjänster i följande orter och städer: 

  • Varmvattenberedare Västerås
  • Varmvattenberedare Köping
  • Varmvattenberedare Nykvarn
  • Varmvattenberedare Arboga
  • Varmvattenberedare Södertälje
  • Varmvattenberedare Strängnäs
  • Varmvattenberedare Eskilstuna

Oavsett hur dina behov ser ut och oavsett hur din budget ser ut hjälper vi dig att göra det bästa tänkbara valet av varmvattenberedare. Vi arbetar alltid nära våra kunder och ser till att bygga långsiktiga relationer. Det innebär i det här fallet att vi också står redo att hjälpa dig i framtiden med allt från service, underhåll och eventuella reparationer av den varmvattenberedare du valt.

Som privatperson kan du givetvis använda ditt ROT-avdrag när du anlitar oss - men även i övrigt, för exempelvis fastighetsägare, företag och BRF:er, erbjuder vi rimliga priser och en garanti på våra jobb.

Vi har många goda referenser som vi gärna sätter dig i kontakt med om du vill veta mer om oss och hur vi arbetar. Låter detta intressant? Kontakta oss redan idag så bokar vi in ett möte. Välkommen till Aquadus! 

Kontakta oss

 

Varmvattenberedare - faktorer som påverkar valet

Hur ska man då veta vilken typ av varmvattenberedare som passar? Det handlar om en ganska delikat utredning där man måste gå igenom exakt hur de egna behoven ser ut. Det bottnar egentligen i en enda fråga: Hur pass mycket varmvatten behöver du egentligen?

Frågan är enkel, men svaret är svårare att ge. Det handlar om att varje familj har relativt olika vanor och olika behov. Ser man till en normal dusch så handlar det om en åtgång på 40-50 liter vatten i 40 grader för en dusch på fem minuter. Bor du ensam eller har ett behov av en varmvattenberedare i exempelvis fritidshuset eller sommarstugan så kan en enklare och mindre modell på fem liter räcka. 

En större familj däremot, den kräver mer - och i synnerhet om det handlar om en familj med tonåringar som gärna duschar länge. Där rekommenderas en varmvattenberedare som rymmer åtminstone 200-300 liter vatten. Vi hjälper dig gärna med att räkna ut hur er förbrukning ser ut och med att hitta rätt typ av varmvattenberedare för era unika behov. 

Varmvattenberedare - välj ett erkänt märke

Att välja rätt varmvattenberedare handlar inte enbart om att välja en tillräckligt stor sådan. Man måste även se till exempelvis energieffektivitet och välja en modell som är snålare i den frågan. Gällande detta kan man idag se att moderna beredare är överlägsna. Med exempelvis smarta termostater så stängs varmvattnet av när du befinner dig på jobbet och barnen är i skolan - något som sparar en massa energi. 

En annan viktig del i valet handlar om att faktiskt också se över hur pass mycket utrymme du har att tillgå. Du kanske har ett behov av en jättestor varmvattenberedare, men väldigt sparsamt med utrymme att placera den på? Viktigt är även att man ser över vilken typ av varmvattenberedare som bäst lämpar sig för uppvärmningen i hemmet. Har ni direktverkande el eller värms huset upp av exempelvis bergvärme? Vi hjälper er att hitta rätt modell för detta. 

Ett tips som vi brukar ge i samband med att folk ska köpa en varmvattenberedare är att gå upp några kronor. Många lockas av att köpa billiga produkter av opålitliga tillverkare - av vår erfarenhet kostar det i slutändan mer. Inte sällan är effekten avsevärt mycket sämre och vanligt är även att livslängden är betydligt kortare. Dessutom uppenbara sig ofta en massa problem om någonting går sönder. Reservdelar och annat kan kosta jättemycket och vara svåra att få tag på. 

Genom att välja en varmvattenberedare från ett större och erkänt märke så betalar du förvisso mer pengar - om du inte hittar en kampanj - men det handlar om välinvesterade kronor. Dels garanteras du smarta lösningar och enkel drift, dels handlar det om flertalet år i livslängd och dels handlar det också om garantier på köpet. Det finns helt enkelt anledningar till varför vissa märken är större än andra. 

Referenser och nöjda kunder 

Vi har genom åren hjälpt hundratals villaägare med att installera varmvattenberedare och har kunder i städer som Eskilstuna, Västerås, Köping, Strängnäs, Södertälje, Arboga och Nykvarn. Detta innebär att vi också kan ge en massa referenser som du kan ringa och verifiera att vi håller den kvalitet vi utlovar. 

Det är en trygghet för dig och för oss är det en styrka att ha så pass många nöjda och återkommande kunder. Givetvis så hoppas vi att du blir en av dessa också. Välkommen till Aquadus! 

 

Nyproduktion

Vi har lång vana av rådgivning kring valet av varmvattenberedare i samband med nyproduktioner och vi kan givetvis även hjälpa till med en professionell installation för maximal, framtida effekt. 

Kunden i centrum

Ni kan anlita oss för professionell hjälp - rådgivning, installationer, service, underhåll - av alla typer av varmvattenberedare och räkna med en partner som alltid sätter era unika behov i centrum!

Kontakta oss / Begär offert

Vad kan vi hjälpa dig med?

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!